0,00 kr

Kundeservice

Salgs- og leveringsbetingelser

For å kunne handle på www.wigestrand.no må du ha fylt 18 år. Er du under 18 år, må du få en foresatt til å foreta handelen for deg.
Vi tilbyr bøkene til 10 % rabatt, porto- og gebyrfritt i Norge.
Bøkene blir levert 3-7 virkedager etter mottatt bestilling.

Sikkerhet
Bokkjøp betales med kredittkort over Internett (vi aksepterer Visa og MasterCard).

Vår handelsløsning er laget i samarbeid med firmaene Netaxept AS og Teller AS, selskaper med stor kompetanse som gjør handel over Internett sikker og enkel.
Når du betaler med kort, krypterer vår programvare all informasjon. Ingen andre kan tyde verken kredittkortnummer, navn, adresse eller favorittkategori når bestillingen sendes over nettet.

Bestillings- og avtaleprosess
Bestillingen din er bindende når bestillingen er registrert på nettbutikkens server. Vi er bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det vi tilbyr i vår nettbutikk/markedsføring.
Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til Angrerettloven. Skjema om 14 dagers ubetinget angrerett følger varen.
Kjøper betaler selv eventuell returforsendelse.

Levering
Levering av bøker skjer til den adresse som er angitt av kjøper. Forlaget har risikoen for bøkene inntil kjøper har mottatt dem.
Posten Norge er ansvarlig for distribusjon.

Betaling
Når du betaler med kredittkort, vil kontoen din ikke bli belastet før varen er sendt fra oss.

Ved manglende betaling vil kravet, etter forutgående varsel, bli sendt til inkasso. Ved forsinket betaling påløper renter i samsvar med lov om morarenter, for tiden 12 % per år. Dersom forsendelsen ikke blir avhentet, blir det beregnet et adm.gebyr på kr 200,-.
Forlaget har salgspant i de leverte produkter inntil kjøpesummen er betalt.

Ved mottatt leveranse
Undersøk straks om leveransen er i samsvar med ordren, om bøkene er blitt skadet under transporten, eller om bøkene ellers har feil eller mangler, og meld i så fall fra til oss snarest etter mottak: oyvind@wigestrand.no 

 Produkter

Eks mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.