0,00 kr
Forstørr bilde
Dommeren (heftet utgave)
Dommeren (heftet utgave)

Dommeren (heftet utgave)

Artikkelnr:
9788281400344
Forfatter:
Sørensen, Henning
Språk:
Bokmål
Sider:
296
Innbinding:
Heftet (mykbind)
Utgivelsesår:
2007
Format:
130 x 205 mm
Lagerstatus:
Utsolgt
Pris:
149,00 kr
134,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

”Når alt i livet ditt handler om hevn, hva skjer etterpå? For meg gikk det galt. Jeg hadde ingenting, alt ble bare tomt. Livet var ikke annet enn tid som ble brukt. Uten hevnen hadde jeg ikke lenger noe å leve for. Jeg skulle begynne på nytt, leve resten av livet, men jeg visste ikke hva jeg skulle bruke det til. Jeg fant en ny mening. For noen ble det slutten.”

 

Katarina Møller etterforsker en tragisk, men tilsynelatende opplagt sak på Hundvåg. En nabo som prøver å roe gemyttene på en hjemmealenefest, ender som drapsmann. En stund senere blir hennes kollega Peter Moe tilkalt da en ungdom blir skutt i beina. Det viser seg at den skadde er et sentralt vitne i etterforskningen til Katarina Møller. Så blir huset til en pedofil drapsmann beskutt med et automatgevær. En mystisk signatur antyder at det er en sammenheng mellom de tre sakene… ”Dommeren” er Henning Sørensens debutbok.

 

”Flott plot, god klem på heltinnen, etterforskeren Katarina Møller og politimiljøet, gode offer- og forbryterskildringer og fint språklig driv. Kan man ønske seg mer […]?”

                                        Berit Kobro, VG

 

”Det er en utmerket debut Henning Sørensen har levert. […] Han står ikke noe tilbake for Knut Faldbakken og Fredrik Skagen, for å nevne et par. ”Dommeren” er en stramt komponert og velskrevet bok. Kanskje den beste Stavanger-krimmen hittil!”

                                       Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad

 

 

 Produkter

Eks mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.