0,00 kr
Forstørr bilde
Apalgard
Apalgard

Apalgard

Artikkelnr:
9788281401747
Forfatter:
Anne Karin Fonneland
Språk:
Nynorsk
Sider:
226
Innbinding:
Stivbind
Utgivelsesår:
2014
Format:
130 x 205 mm
Lagerstatus:
1000+
Pris:
298,00 kr
268,00 kr
Antall:

Ønskeliste

Logg inn eller registrer deg for å benytte ønskelister.

Anne Karin Fonneland har tidlegare markert seg som ein finstemt lyrikar og har også medverka til fleire barnebøker. Apalgard er den første romanen hennar.

Hovudpersonen Simon Hatlevik er inne i ei livskrise både når det gjeld arbeidet sitt som psykolog og dei forholda han har til fleire kvinner. I suggererande prosa skildrar Fonneland poetisk, klokt og innsiktsfullt Simon sitt liv med foreldra og bror sin, på ein fruktgard tidleg på sekstitalet, via studietid – og eit etterkvart havarert ekteskap – og fram til romanen si notid. Apalgard er ein uvanleg djuptenkt roman med rik undertekst. Det er ein roman om korleis vi havnar i relasjonar og korleis vi fell ut av dei att, om psykologi og filosofi, arv og miljø, kjønnsrollemønster og klimautfordringar, og om naturen som omgjev oss.  Apalgard er ein roman om det som avgjer vala våre og formar dei liva vi lever.

Anne Karin Fonneland, født i 1956, er forfattar og lærar. Ho har for det meste skrive lyrikk, men har og gitt ut noveller og sakprosa.

 Produkter

Eks mva
Handlekurv
Ingen varer i kurven
Informasjonskapsler
X
Vi bruker informasjonskapsler. Dersom du fortsetter å bruke denne siden godtar du at informasjonskapsler blir brukt.